Boozt.com
Shop klær og sko på Boozt.com. Vi har et bredt sortiment av varer og over 300 merker å velge mellom. På Boozt.com har vi rask levering og gratis retur.

>> Klikk her for å besøke nettbutikken!

Boozt.com
Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Treat Time! Boozt.com
Boozt.com fortsetter sin Treat-Time-kampanje, og denne helgen får kunder 20% rabatt på alle kjoler til kvinner, og alle topper til menn og barn!

Tilbudet gjelder på alle varer som er markert med "TreatTime" og kunder kan shoppe alt fra festklær, til sommerens fester, til flere hverdagsplagg som passer til jobb. Tilbudet inkluderer populære merker som Ganni, HOPE, Lyle & Scott, Fred Perry, Angulus, Kavat og Soft Rebels. Avsluttes på Søndag!

  • Kode: TreatTime
  • Gjelder varer merket med TreatTime.
  • Minimumsbeløp: 799 kr.
  • Slutter på søndag ved midnatt!
  • Gjelder ikke merker fra Samsøe & Samsøe, Ralph Lauren, Busnel, Eton, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, BOSS, Masai, Odd Molly, Barbour, The Lab, DAY.
  • Rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Få 20% rabatt på sommerens bademote fra utvalgte merker!
Denne uken har Boozt.com et ekstra helgetilbud til alle som drømmer om ferie: 20% rabatt på den nyeste bademoten fra utvalgte merker for kvinner og menn!

Kunder kan gjøre seg klar for sommersesongen med badetøy fra populære merker som Seafolly, Scotch & Soda, Panos Emporio, Superdry, Sunseeker, og Björn Borg. Avsluttes på Søndag!
Lekmer
© 2013 - 2020 , NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Treat Time på Boozt!