Omtale av Mpx
Klær, Sko, Kjoler & Undertøy | Nelly.com - Klær På Nett
Nelly.com - Nordens største nettbutikk av klær og sko for mote- og skjønnhetsbevisste menn og kvinner mellom 18 og 35 år. Les vår omtale!

>> Besøk nettbutikken til Nelly.com!

Nelly
Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Nelly.no - Omtale av nettbutikken
Har du ikke hørt om Nelly, sier du? I så fall må du nærmest ha bodd under en stein, for motebutikken har nærmest bombardert det norske folk med kampanjer de seneste årene.

Nelly.no stammer fra en internasjonal kjede som selger både klær, sko, kjoler og tilsvarende til både kvinner og menn.

Nettbutikken har ikke noe egne merker, men følger et konsept som har vist seg å være svært populært på nettet - de samler nemlig flere av de mest populære motemerkene, og selger de i en og samme nettbutikk.

Vi kan blant annet nevne produkter fra merker som Ax Paris og Dr Denim, eller Jack & Jones, Ralph Lauren og Nike til herrene.

Som en del av et stort konsern kan Nelly tilby lave priser også til sine norske kunder, og det kombinert med et godt utvalg av moteriktige klær er nok årsakene til at Nelly har blitt så stor i Norge.

Enten du er på utkikk etter nytt badetøy til sommeren, eller trenger hverdagsplagg som bluser, skjorter, bukser eller shorts, så finner du garantert noe du vil ha hos Nelly.

Nettsiden er lett å finne frem i, og tilbyr hjelp til de som vil føle seg moteriktig, med mange tips og forslag til antrekk. Med kort leveringstid og gratis frakt (!) ser vi ingen grunn til å styre unna Nelly når du skal handle klær eller sko, vesker eller yttertøy, for Nelly har noe for enhver smak.
Proshop.no
© 2013 - 2020, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Nelly