Myjouels.no - Stort utvalg av populære smykker
Myjouels er en norsk nettbutikk som fører amerikanske merker og trendy smykkedesign, accessoirer og flash tattoos. Les vår omtale av Lensstore!

>> Besøk nettbutikken til Myjouels.no!

Myjouels.no
Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Myjouels.no - Omtale av nettbutikken
Fører smykker og accessorier fra kjente amerikanske designere.

Myjouels.no er en nettbutikk som fører amerikanske accessorie- og smykkemerker. Designerne er populære og velkjente i USA, men forholdsvis ukjent i Norge. Typisk nok holder norske butikker seg til de samme merkene og designerne og utvalget er begrenset.

Derfor har myjouels.no spisset sin kompetanse, og følger nøye med trender og det siste hotte innen smykkedesign og andre accessoirer.

Som et eksempel kan vi nevne den store nye trenden i amerika som er metalliske tatoveringer med holdbarhet 4-6 dager. Mange kjendiser har blitt observert med disse i år, og det har etter hvert tatt helt av i USA. Myjouels er førstemann til å ta inn Flash Tatttoos som er det mest kjente merket av denne type tatoveringer.

Myjouels.no fører smykker som går på tvers av aldergrupper og personlig stil. Fellesnevner er at det er trendy motesmykker til en overkommelig pris fra kjente smykkedesignere.

Lekmer
© 2013 - 2020 , NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart