Lensstore.no - Kjøp linser på nettet - Lensstore?
Skal du kjøpe linser? Vi tilbyr billige kontaktlinser med høy service og omtanke. 85 % leveres innen 24 timer. Les vår omtale av Lensstore!

>> Besøk nettbutikken til Lensstore.no!

Lensstore
Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Lensstore.no - Omtale av nettbutikken
Handler du dine kontaktlinser hos den faste optikeren din i dag? Da håper vi at du ikke fortsetter med det, etter at vi har fortalt deg om alle fordelene med å handle hos Lensstore - nettbutikken som selger alt av kontaktlinser på nett. Med sin prisgaranti lover Lensstore.no at du kan spare opptil 70% på linsekjøpene dine i forhold til om du kjøper de i butikk!

Samtidig har nettbutikken hele 3 måneders åpent kjøp, som sikrer deg mot eventuelle feilbestillinger eller dårlige linser. Kanskje er du interessert i å prøve ut nye linser, som du ikke blir fornøyde med, og da er det altså ikke noe problem å bytte.

Lensstore.no har et rikelig med utvalg av kontaktlinser, fra velkjente merker som Ciba Vision, Johnson & Johnson. Her får man kjøpt både fargelinser og vanlige dagslinser, samtidig som man kan opprette en fast bestilling av linser. Har du tidligere handlet et fast merke hos optikeren, så garanterer nettbutikken at de kan levere eksakt samme linser til en billigere pris.

Dermed slipper du å ta den lange turen til optikeren hver gang du behøver et nytt sett med kontaktlinser. Lensstore.no har siden oppstarten i 2005 vært svært populær blant nordmenn, og takket være en rask leveringstid er det absolutt ingen ulemper med å benytte nettbutikken.

Viktig info:
I januar 2017 endret Lensstore navn til Mister Spex.
Lekmer
© 2013 - 2020, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart