Nyeste artikler
Animail.no - Stort utvalg av dyremat & tilbehør
Din nærmeste dyrebutikk. Animail tilbyr hjemkjøring av hundemat, kattemat, kattesand og tilbehør til hund, katt og andre kjæledyr. Les vår omtale!

>> Besøk nettbutikken til Animail.no!
Animail.no
Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Animail.no - Omtale av nettbutikken
Har du dyr, skal du skaffe deg dyr eller er du bare dyrisk glad i dyreprodukter? Da kan du legge til nettbutikken Animail.no som bokmerke i nettleseren din, for de selger alt du behøver til dyrene. Er du en av dem som kjøper dyrefôret i en fysisk butikk så bør du kutte ut med det etter at du leser dette. Nettbutikker har nemlig ingen ansatte på jobb og kan derfor kutte prisene, slik at du kan nærmest halvere utgiftene til dyremat.

Men utvalget på Animail.no innebærer mye mer enn som så - her kan du kjøpe alt du trenger til hunden, katten, fuglen, fiskene eller til og med reptilet. Alt fra hundesenger til matskåler og leketøy. Utvalget her er flere ganger bedre enn i en typisk dyrebutikk, samtidig som prisene er presset til det billigste som overhodet er mulig.

Animail har produkter fra kjente produsenter, så her behøver du ikke bekymre deg for kvaliteten på varene. Utvalget strekker seg til over 50 forskjellige merkevarer! Nettbutikken kan også skryte på seg å ha fri frakt på alle bestillinger, noe som absolutt kan være verdt det når man bestiller en stor sekk med fôr. Du kan til og med få levert varene på døren om du ønsker det!

Lekmer
© 2013 - 2020 , NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart