Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Lekmer
© 2013 - 2020 , NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Fakta om snus
Snus har en lang historie som strekker seg tilbake til 1700-tallet, men det var ikke før på 1800-tallet at svensk snus virkelig fikk sitt gjennomslag. Snus var billig å produsere, og etterspørselen ble raskt stor. Allerede i 1866 hadde Johan A Boman en snusoppskrift, som viste seg å være starten på General snus.

Den besto av en blanding av den fineste tobakk, og en dråpe bergamott olje. Dette var over 150 år siden, og i dag er General en av Sveriges mest populære snusmerker, og selger over 90 millioner snusbokser i løpet av året, og over hele verden. Snusen er fortsatt laget i henhold til Johan A Bomans oppskrift.

Firmaet har gjennom årene utvidet sortimentet, med flere smaker og varianter. Smaken er kjent for å være rik og litt krydret, med hint av sitrus fra bergamott frukt. I tillegg til den klassiske smaken, finnes det Generalsnus med smak av whisky og lakris. Snus kommer i mange utførelser som porsjonssnus, løs, hvit og mini.

General sin snus er nå en klassiker, og først og fremst i Sverige og Norge, der merkevaren fortsetter å vokse i popularitet over hele verden.